снимка: Pinterest

Ако искате да се подготвите много добре за лятото и да сте пълни с енергия започнете сега с интензивно кардио. Това което е нужно е просто да включите повече кардио във фитнес програмата си. С него освен, че ще се стегнете и ще намалите теглото си, ще успеете да пречистите организма си от токсините и кожата си.

Ние ви съветваме да увеличите кардиото на старта на програмата си от 5 мин. на цели 10 мин. и към края да направите 30 мин. отново кардио. Ако тренирате в рамките на 1 час, фитнес програмата ще се увеличи до 1 час и 10 мин. Можете да посещавате фитнеса 3 – 4 пъти, като два дни правете много интензивно кардио. С него ще се чувствате силни и пълни с енрегия, ще намалите теглото си значително, ако това е вашата цел направете го. Сега сезона го позволява, затова бихте могли да тренирате съвсем спокойно, като постигнете нужния ефект.

Освен красивото тяло и прекрасна кожа кардиото ще заздрави сърцето ви. Ще бъдете и готови за лятото и жадуваната ви лятна отпуска.

Сега за пролетта започнете с интензивно кардио, като го увеличите просто и се задържите повече на колелото, степера или пътеката. Задължително е да приемате поне 1,5 л вода, за да възтановите течностите в организма си.

kfkfkfkf08c7ea6eca828ece5dfd2770f3a2b96f

снимка: Pinterest