снимка: Pinterest

За тази пролет бъдете най – красивите в поли и рокли в а – симетрия. Този стил е много предпочитан от световните дизайнери за тази 2018 г. Това което се вижда е един много различен и нестандартен силует. Линията на моделите е стилна и същевременно много женствена.

Тези модели ще ви правят много красиви сега през този нов сезон. Ако съвсем случайно имате пола или рокля в такава линия я извадете от гардеробната си. Разбира се, ние ви съветваме да отскочите до моловете и бутиците без да се колебаете. Така ще можете да сте изцяло модерни освен с поли и рокли в а – симетрия и с новите цветове и принтове за сезона.

Добре е да знаете, че тези модели са стилни, но привличащи вниманието ето, защо трябва да се съобразите с фигурата си. Те са предназначени за високи и стройни дами.

Комбинирайте тези много красиви поли и рокли с обувки на високи токчета. Дължината е различна към долната част, затова ако сте на високи токчета ще изглеждате още по – добре.

Предлагаме ви да разгледате тези два модела, които избрахме специално за вас. С тях ще разнообразите визията си и ще сте в тренда за новия сезон.

cinq-a-sept-spring-2018-ready-to-wear-533x800

d6b63b1d5501e25dd4fae1364fd84368

снимки: Pinterest