снимка: Pinterest

За тази пролет бъдете много модерни с последните модни тенденции. Подновете гардеробната си само с най – акуалните модели. Ако сте решили да ходите на шопинг е добре да знаете, че за тази пролет е задължително да носите това:

  • Бяла риза – тази пролет е много модерна. Освен, че е най – предпочитана в офиса е и най – харесвана в спротно – елегатния стил.
  • Красив шал от каприна или кашмир – това е един от най – харесваните и предпочитани аксесоари тази пролет. Непременно си вземете като акцент в облеклото красив шал.
  • Рокля в червен цвят – червената рокля е класика и сега през тази пролет. Затова непременно си купете такава, ако нямате за топлия сезон.
  • Бежови обувки на високи токчетабежовите обувки на високи такчета са много моредни в момента. Можете да ги съчетаете с деним и бяло.
  • Многоцветна мини чантика – един прекрасен аксесоар е малката чантичка, която ще покаже красотата на облеклото ви. Тя е и перфектният екцент за вечерната ви рокля.

Бъдете много красиви с тези задлъжителни пролетни тенденции, които трябва да ви направят и най – красивите. Подновете се с тях, разнообразете облеклото си и бъдете винаги в крак с последните модни тенденции.

b19dfdd542795b5d13bbae3d2bda6482

снимка: Pinterest