снимка: Pinterest

В оставащите още две седмици до Коледа и Нова година искаме да ви предложим няколко wellness процедури, които е много добре да направите, за да се заредите и да си отпочинете по най – добър начин. С тези процедури освен, че ще бъдете много красиви ще се предпазите от настинки и ще подсилите имунната си система. Точно сега се нуждаем от  прекрасни wellness процедури, за да сме и най – активните през този зимен сезон.

Имайте най – здравословният баланс между тялото, ума и духа с тези много приятни процедури. Посетете някой от най – добрите wellness и spа центрове и се спрете на едни от най – подходящите техники за релакс сега за зимата. Започнете с медитация, тя е много подходяща ако се чувствате психически преуморени, включете и йога или пилатес. Продължете след това с подходящ масаж, ние ви препоръчваме да се спрете на китайски точков масаж. За него се използват и някой от изключително полезните етерични масла, които ще направят кожата ви с уникален блясък, много млада и доста еластична.

На края завършете вашата wellness процедура с ароматен чай от джинджифил, жасмин, жен – шен или зелен чай и ябълка. Всичките изброени чайове са много подходящи за перисталтиката, освен, че ще си отпочинете и сгреете ще имате и много стройно и красиво тяло.

116e7f4e2d570c0dc2a64caca1408d0a-spa-therapy-body-polish

снимка: Pinterest