снимка: Pinterest

Walter Steiger дизайнерът на обувки, който ни завладя с различния и много интересен ток. Колекциите му от обувки са повече от прекрасни, те са с много нестандартен дизайн и едни от най – красивите. Ще ги познаете по извивката на тока, повечето от моделите са високи, но интересния висок ток ги прави незабравими.

Walter Steiger отваря първият си бутик през 1974 г. неговите колекции са за женствената жена и тази, която търси разнообразието и за мъжа със стил и висока класа.

Моделите на известният френски дизайнер на обувки ни грабват веднага с много различния си дизайн. Walter Steiger е известен с многото колаборации с други големи брандове. Той е правил съвместни колекции със световните брандове, като Ungaro, Nina Ricci, Sonia Rykiel, Chloé, Calvin Klein, Claude Montana, Oscar de la Renta, Kenzo, Alaïa, Karl Lagerfeld и Victoria Beckham. Едни от моделите ще ги видите и във филма „Blow – Up“.

Това което е най – важно за колекциите на големия Walter Steiger са основно три неща: да се спазват модните тенденции, линията на колекцията и разбира се, нови и много интереснни модели.

Разгледайте сега една малка част от много красивите обувки на френския дизайнер Walter Steiger.

fkkfkkfkfkf2011_erdt_steiger-01

The Daily Shoe

kfkfkfkwalter_steiger_-_diana

kfkkfkfkfkkf757ed00ec266192f40b5c0a83d72d5db-creative-shoes-walter-obrien

снимки: Pinterest