снимка: www.youtube.com

Vivienne Westwood бунтарката, майката на пънка и дизайнерката, която ни показва с всяка нейна колекция разкрепостеност, интересни модели, различни модни тендении и много класа. Vivienne e творец, които е започнала кариерата си на дизайнер, като преди това се е занимавала с музика и с екология. Модата и е известна с много интересният и нестандартен поглед с, който поднася всяко едно ревю.

Vivienne Westwood започва своята кариера през 70-те г. заедно с Малкъм Макларън – мениджър на Sex pistols. Двамата работят над текстовете на групата и се грижат за външния вид на музикантите.

Това което ще забележите първо в нейната мода е, че пънк стилът можете да го доловите в почти всеки модел, затова е и известна, като майката на пънка. Модата й е за разкрепостената жена, която търси нещо различно и много нестандартно в облеклото.

Vivien Westwood написа и книга за живота си, а този юни очаквайте съвсем скоро и филм за известната дизайнерка.

Предлагаме ви сега да разгледате няколко модела от новата колекция за пролетта и лятото на тази 2018 г. на Vivienne Westwood поднесена много интересно, подчертаваща бунтарския и разкрепостен стил обвързан с пънка.

kkdkdkdkdmaxresdefault

dkdkkdkdk

vivienne-westwood-ss-2018-6-770x516

снимки: www.youtube.com