снимка: Pinterest

Vince Camuto е американският дизайнер на обувки на стилната и изискана дама. Това е и създателят на известната марка Nine West, заедно с неговия бизнес партньор Jeremy Fisher през 1978 г. се заражда на пазара една от най – харесваните и много предпочитани марки обувки. Първо заради стила и второ заради удобството на свода и високите токове.

Vince Camuto ни радва с много красивите си колекции обувки, това се вижда и от дизайна на всеки един модел. Те са стилни, сексапилни и много интересни. Повечето от моделите са нестандартни в тях можете да доловите почергът на известния дизайнер.

През 2005 г. вече всички почитатели на Vince Camuto могат да се радват и на собствената марка на дизайнера. Освен красивите колекции обувки можете да си купите и стилни аксесоари и дрехи на бранда.

Много почитатели на големият дизайнер на обувки са известните холивуски звезди една от тях е Jessica Simpson, която заедно с американския творец създават и колекция обувки на певицата.

Разгледайте тези няколко модела на Vince Camuto, които са много красиви, стилни и ще ви направят много грациозни и изящни.

vince-camuto

vince-camuto-wedding-shoes-wonderful-for-my-love-of-pinterest

a8c8ee5622f1ec1485a05abf7ab867cb

imagine-vince-camuto-floral-sandals

снимки: Pinterets