снимка: Pinterest

За тази зима бъдете много елегатни и красиви с тези три модела палта на, които сме се спряли. Ако искате да сте много в тренда трябва да си купите палто в мразовит цвят, многоцветно палто и палто в смарагдов цвят. Комбинирайте задължително с деним и най – подходящите аксесоари.

  • Палто в мразовит цвят – леденият вариант при палтата за тази година е изключително модерен. Можете да се разнообразите с подобен модел. Комбинирайте с бяло и деним.
  • Многоцветен вариант палто – това предложание сега за този студен сезон е много актуално, бъдете много красиви с него. Ако сте се спряли на него е задължително да се облечете в един нюанс, който д е акцента в облеклото ви. Така ще успеете много добре да подчертаете красота на това много стилно палто в няколо цвята.
  • Палто в смарагдов цвят – маслено зеленото палто отива много на дамите с висок темперамент, това са тези с огнено – червени коси. Купете си подобен модел и го носете на рокля от същия цвят или туника, както и черна плетена рокля по тялото.

Топ съвет от Fashion Steps: За всички модели ви препоръчваме да бъдет комбинирани с ботуши над коляното.

8888

снимка: Pinterest