снимка: Pinterest

Всички изглеждаме много красиви и с копринена кожа когато имаме тен. За да го запазим по – дълго ние ви предлагаме три начина. Грижете се правилно за тена на кожата си и го поддържайте през цялото лято.

Хидратирайте кожата си 3 – 4 пъти

Когато имате тен нанасяйте хидратиращият си лосион поне 3 – 4 пъти на ден. Купете си лосион от кокосово масло и лосион от моркови те задържат пигмента на кожата много дълго, така ще имате един много красив и равномерен тен.

Хранете се здравословно

За перфектният си ден се хранете по правилен начин. Хапвайте храни богати на керотин, моркови, сирене, сьомга, зеле, домати, авокадо, пъпеш и диня.

Купете си after sun

След плаж ползвайте задължително after sun, така ще запазите по – дълго време тена си. Ще овлажните кожата си по перфектен начин и ще я направите много гладка.

Задължително  спазвайте тези три начина, за да имате перфектен тен. Ще изглеждате много красиво и с невероятно гладка кожа. Тенът придава здравина на кожата, затова правете всичко необходимо да го имате по – дълго време.

Бъдете много красиви и придайте ефект на облеклото си с перфектен тен. Задължително използвайте правилните продукти, за да сте красиви през това лято.

sunburn1

снимка: Pinterest