снимка: Pinterest

Ако искате да имат много голям ефект масажите трябва да знаете какви точно масла да ползвате. Едни от най – ефективните и много полезни масла за вашата кожа са аргановото масло, кокосовото масло и какаовото масло.

Аргановото масло

Много подходащо масло за красивата ви кожа и коса е аргановото масло. То ще подхрани косата ви и ще направи кожата ви много еластична. Можете да си направите маска на косата от арганово масло, затова ако много ще плувате тази година и ще бъдете често на плажа, непременно го вземете в несесерчето си за козметика. То предпазва и косата от цъфтежи трябва да намажете косата си с арганово масло и останете така 15 мин., после измийте с шампоан. Освен това е много подходящо за масажи на цялото тяло.

Кокосово масло

Кокосовото масло е много подходящо за кожата, защото съдържа слънцезащитен фактор SPF5. Освен това е иделиален демакиаж и овлажнява много добре вашата кожа. Той е и много подходящ за балсам на устните ви и като околоочен крем. С него можете да масажирате цялото си тяло.

Какаовото масло

Какаовото масло има един много важен ефект да регенерира кожата от белези и рани. Също е много подходящо за масажи и да предпазва от вредните слънчеви лъчи.

Това са трите вида масла без, които няма да можете това лято затова трябва непременно до си ги набавите.

dkdkdkdkkdkdhot-stones-massage-orchid-and-oil

снимка: Pinterest