снимка:

Преди Нова година ви предлагаме да направите три дневен детокс, за да имате красиво тяло, кожа и да сте пълни с енергия. Сега е много подходящо да наблегнете на чайовете, на полезните ядки и семена, не забравяйте и плодовете и зеленчуците.

Първо започваме със закуската един най – подходящия детокс това е келокс или мюсли с мляко. Преди това си направете чай с джинджифил и кукурма на гладно, така ще задействате метаболизма си най – бързо. Хапнете и плодове 20 мин. след това, много е добре за храносмилането да се храните с храни, които задействат метаболизма. Хранете се до 19 ч., киселото мляко сега е просто задължително, наблегнете на ниско калорични и разтоварващи храни. Хранете се поне по 4 – 5 пъти по – малко.

Редувайте храната през тези три дни, ако искате да хапвате месо наблегнете на пилето, рибата и телешкото месо. Салатите са също много подходящи.

Eто и детокс програмата за тези три дни:

  1. ДЕН за закуска мюсли, за обяд леща и една филийка черен хляб и за вечерта салата от сезонни зеленчуци с една филийка черен хляб.
  2. ДЕН – за закуска една филийка с бял хайвер, за обяд салата и пилешко филе, а за вечеря супа от леща с една филийка черен хляб.
  3. ДЕН – за закуска хапнете кисело мляко с плодове, за обяд една супа с една филийка черен хляб, а за вечеря риба и салата.

За следобедна закуска ви препоръчваме да наблегнете на ядките.

Започнете с вашият детокс сега и така до Новата 2018 г.!

Пожелаваме ви много успехи и късмет през 2018 г.!

simplystaciewinterdetoxsalad-1-5-680x943

снимка: Pinterets