снимка: Pinterest

За тази нова 2018 г. се пригответе за много интересни аксесоари, тенденциите са разнообразни и много красиви. Ще ви разкажем за няколко от тях.

Асиметрични обеци

Тези обеци и моделите тип халки са интересни и много различни, те са ретроспекция от минали години, нестандартни форми и са много модерни. Непременно се възползвайте от тях през тази година, за да сте много красиви и интересни.

fall_winter_2017_2018_jewelry_accessories_trends_different_earrings

снимка: Pinterest

Брошки

Брошката отново е на мода, носете тези красиви украшения и на работа, защото сега ще бъдат много актуални. Спрете се на модели, които са с много нестандартни форми, разбира се, според облеклото си.

bbbbbbbbbbbbbbbbbd87228-chanel-pear-crystal-cc-brooch-gold-00

снимка: Pinterest

Гривна на глезена

Гривната на глезена е много модерна тази 2018 г., ние ви препоръчваме за летния сезон да не се разделяте с нея. Можете да я носите и сега ако заминете за някоя топла страна. Тя ще е прекрасният аксесоар към красивото ви облекло.

Processed with VSCOcam with s2 preset

снимка: Pinterest

Това е една малка част от аксесоарите за тази 2018 г., които не би трябвало да пропускате ако искате да сте модерни и винаги актуални с най – новото в модата. Комбинирайте ги с облеклото си, като изберете най – новите модели в момента и разкрасите визията си.