снимка: www.twitter.com

Един от най – добрите модни фотографи Richard Dean, за неговите красиви сесии се говори много. Те са невероятни, стилни и много интересни.

Richard започва съвсем рано да се занимава с фотография, но преди това е работил и като модел. Неговият голям усет към модната фотография го правят един от най – добрите в модния бизнес. Ще видите неговите сесии по кориците на най – големите световни списания. Работи за Cosmopolitan, Harper’s Bazzar, Playboy и др., както и с най – известните модели, като Tyra Bangs, която прави модното шоу „Следващият топ модел на Америка“.

Това с което е най – известен Richard е невероятните цветови комбинации и нестандартни изображения, които създава с обектива си. Той показва една нова фотография в интересни снимки. Прави и много фотосесии на известни личности и на най – големите имена в модата.

Ще се впечатлите от красивите снимки на големия Richard Dean, които ще ви покажем в една малка част в следващия снимков материал по долу.

Той работи и с най – големите дизайнери в модата, като прави едни от най – красивите, стилни, много интересни и запомнящи се сесии.

Предлагаме ви сега да се насладите на едни от най – известните фотосесии за кориците на Harper’s Bazaar на топ модния фотограф Richard Dean.

220px-richard_dean_cover_shot

10_fotografia_broi62

13_fotografia_broi62

11_fotografia_broi62

снимки: www.twitter.com