снимка: Pinterest

Това са най – харесваните и предпочитани тенденции за тази есен, Fashion Steps ви разкрива, кои точно са и какво можете да носите с тях. Тази класация ще ви помогне винаги да сте в крак с най – актуалното за този нов есенен сезон, ако комбинирате по правилен начин вашите дрехи ще бъдете винаги първи в модата.

На 1 – во място са балетките: тези толкова удобни пантофки са изключително подходящи за дълги разстояния, разходки и дори за офиса. Носете ги с деним, панталон, пола и с рокля.

На 2 – ро място са блузи с дълъг ръкав: Времето вече е по хладно и затова можете да се облечете с подобна блузка, като върху тях наметнете пончо или жилетка, тази комбинация е много подходящо за деним и панталони. За тази есен носете така актуалните блузки с преплетени връзки отпред.

На 3 – то място това са: дънковите облекла във всичките им варианти. Дънки, поли, дълги поли до земята, дънкови якета, дънкови ризи, дънкови рокли. Доста удобно и практично е дънковото облекло, затова няма как  да излезе от мода и за този сезон отново е много актуално.

На 4 – то място са туники и блузони: Туниките и блузоните са много актуални през есента, те ни пазят от студено и издължават нашата фигура. Можете да ги носите както през деня така и вечерта, но определено за офиса облечете елегантен панталон с поло или рокля.

На 5 – то място са ботушите: Не можем без тях, носим ги всяка есен и зима, от този толкова любим аксесоар е желателно да имате няколко модели за по топло есенно време и за по студено. Едни от най – елегантните и красиви ботуши са тези с високи токчета с остри върхове.

2-snimka

снимка: Pinterest