снимка: Pinterets

За тази нова 2018 г. маникюрът е много красив и с много интересни форми. През тази нова година малките и интересни фигури, които са много нестандартни са изключително модерни. Декоративният маникюр в тези интересни триъгълници сега е тренд, които придава различна и интересна форма. Този маникюр е изключително красив и много би ви отивало да сте с него в офиса. Това което е важно да го съчетаете с червилото си. Красиво лакираните краища в различен или едни цвят са фигуралния маникюр, който е с нова визия сега за тази 2018 г.

Бихте могли да поискате да ви лакират и в различни и интересни чертички. Малко екстравагатно решение, но изключително красиво и интересно виждане за ново предложение за красивите ви нокти.

Съчетанието от няколко цвята е просто задължително, както и брокатите и всякакви украси по ноктите. Това което просто трябва да знаете, че много богато рисуваните нокти са вариант за клубна вечер.

Предлагаме ви няколко много красиви предложения за тази нова 2018 г., които ще разнообразят визията ви и ще ви направят много различни и стилни.

Тази 2018 г. искайте декоративен маникюр в различни нестандартни форми и в няколко цвята.

gggggnails

ffffimg_7416_apa_18474_600

hhhhhhfrench-inverter

снимки: Pinterest