снимка: Pinterest

За това лято бъдете най – красивата и екзотична булка тенденциите го позволяват. Ще ви обърнем внимание на най – красивите сватбени рокли за горещия сезон. Това което е най – впечатляващото е, че ще забележите няколко от любимите си модни стила и при сватбените рокли за това лято.

Бъдете най – завладяващи този сезон в красива сватбена рокля в тропически стил, бохо стил, морски стил и невероятни рокли на цветя.

Красива сватбена рокля в тропически стил

Ако сте избрали лятото за вашата сватба, тогава бъдете незабравими в сватбена рокля в тропически стил. Това са много красиви нестадратни и раздвижени сватбени рокли, с много интересни цветя и многопластовост и дълги цепки.

dkdkkdkdkkdkkdfabulous-beach-wedding-gowns-picture-designmple-sexy-open-back-dressesde-slit-spaghetti-pinterest-style-plusze-type

снимка: Pinterest

Красива сватбена рокля в бохо стил

Бохо стилът е навсякъде тази година дори и в сватбената мода. Ако го харесвате тогава можете да си купите и сватбена рокля издържания в бохо стил.

 bfe7f02369f7811201fde00b1e8fcf22

снимка: Pinterest

Красива сватбена рокля в морски стил

Бъдете най – красивата булка на плажа в рокля изцяло в морски стил. За аксесоари препоръчваме морска звезда в косата и гривна на крака, защото за тази сватба обувките са просто забранени.

dkkdkdkdkdkdkbeach-wedding-dresses

снимка: Pinterest

Красива сватбена рокля на цветя

Флоралните мотиви продължават да са тренд от миналата година, който са много модерни. Ето, че те са основни и при сватбените рокли. Ако харесвате много цветята тогава си купете сватбена рокля в тази тенденция.

fjjfjfjfjfjjfjfsensational-design-wedding-dress-with-flowers-oasis-amor-fashion-tags-amazing-pink

снимка: Pinterest