снимка: Pinterest

Освен красивата си сватбена рокля е много важно и сватбеното бельо. Ако искате да се подготвите много добре за най – важното тържество в живота си тогава наблегнете на бельото.

Известно е, че булката трябва да е в бяло, тази година дизайнерите ни съветват да си подберем сватбено бельо в един цвят със сватбената рокля. Много е модерно сватбеното бельо със сатен и дантела, в цвят бяло, слонова кост и крем. Трябва много добре да изберете сватбеното си бельо освен да отива на сватбената ви рокля и да вие много удобно с него.

Много са модерни сутиените с Wow ефект, push up, както и бельото с красиви жартиери.

Известен е ритуалът със сватбеният жартиер, които ерген го хване е следващия младоженец. Изберете ефектен, може и да се откроява от сватбената ви рокля.

За тази година романтичното и сексапилно сватбено бельо е много модерно. Изберете си красиви жартиери за сватбената ви рокля, трябва да са захванати  много добре, за да ви е много удобно за бурни танци.

Купете си най – красивото сватбено бельо и подберете такова, което ще хареса на бъдещия ви съпруг.

Ние харесахме тези няколко модела, изберете най – доброто за вас и подходящо за сватбената ви рокля, бъдете най – красивата  най – съблазнителната булка.

Горчиво!

3-fashion

wedding-2

333333333-fashion

снимка: Pinterest