снимка: Pinterest

Наистина е красота и голяма романтика да направите сватбата си през зимата. Навън има много сняг, това са най – хубавите празници от година и един от най – подходящите моменти да организирате най – важния ден от живота си. Ако планирате вашата сватба да е през зимата, тогава трябва да сте подготвени да организирате церемонията си в по неплагоприятни климатичните условия.

Модните тенденции този път ни изненадват с голямо разнообразие в булченските рокли и изящните була.

Определено дългите и затворени рокли са много модерни. Трябва да ви е топло така, че се спрете на такива модели, които са подходящи за зимни условия. Това са модели съчетани с красиви булера от бяла лисица или булера от еластична дантела, които ще ни държат топло през този незабравим ден.

Сватбените рокли са от по плътна дантела и с няколко пласта. Ако отидете в булчески магазин и се консолтирате кога е планирана вашата сватба, определено ще забележитe, че ще ви се предложат други модели.

Трябва да се съобразите и с обувките, купете си такива сватбени обувки, които са с много удобно токче и с грайфери.

Булото, което е основен аксесоар за вашата красива сватбена рокля е по добре да бъде пребрано, поради лошото време и силния вятър. Така няма опасност то да падне от главата ви.

Fashion Steps ви препоръчва сватбена рокля в две части за вашата зимна сватба. С горно наметало, булеро от истинска кожа, плат или еластична датела, което можете да съблечете в ресторанта. Преди да са започнали бурните танци.

Разбира се, не трябва да разбравяме и букета. Той трябва да е направен доста стабилно, отново заради студеното време навън. Въпреки това, смело си поискайте сватбения ви букет да е от свежи истински цветя. Специализираните цветарски магазини биха ви предложили букет от изкуствени цветя, трябва да са свежи и красиви цветя в тон с красивата ви сватбена рокля.

Вече можете без притеснение да продължите да планирате най – важното тържество в живота ви.

wedding15

2-wedding

1-wedding

снимки: Pinterest