снимка: Pinterest

След няколко дни е Коледа, за да се подготвите най – добре за празника си направете едни от най – ефективните сега за зимата спа процедури. Време е да се поглезите, затова имате два варианта или да отскочите до любимото ви спа студио където с половинката си, ще можете да се възползвате от луксозни спа процедури сега за празника или да ги направите в къщи.

Ние избрахме тези няколко за вас:

Масаж с етерични масла

Този масаж е много подходящ особено, ако се ползвате етерични масла, които загряват. С него ще си починете пълноценно и ще се заредите много добре за празниците. Непременно си направете такава процедура. Тя влияе и много и на имунната система така, че непременно се спрете на нея.

Спа процедура с шоколад

Спа процедурата с шоколад е много популярна, тя е и атидепресантна и не я пропускайте за зимния сезон. Много е приятна и изключително ароматна. Тя ще ви направи и кожата много хубава, гладка и с много блясък. Изберете я задължително сега преди настъпването Коледа.

Масаж с хайвер

Една от най – луксозните спа процедури е използването на хайвера в масажите. Той е много полезен и е една от най – желаните и предпочитани спа терапии.

Сега за Коледа непременно си направете тези няколко спа процедури, които ще ви заредят и ще ви направят много красиви. Починете си активно с най – подходящите масажи за сезона.

1

снимка: Pinterest