снимка: Pinterest

За това лято се завръща един много любим аксесоар сламената чанта. Купете си задължително поне една и я комбинирайте успешно с вашите дрехи. Сламената чанта я носете на любимия си деним със снежно бял потник или в бежов цвят. Много са модерни вариантите в сатен. За нея е много важно да изберете и правилните чехли или сандали отново със сламени акценти.

Освен за плажа тази толкова красива и предпочитана чанта е транд за това лято, изберете няколко модела между клъч или кръгъл вариант.

Не трябва да забравяте, че денимът е тенденцията, която и това лято е изключително модерна затова за него си вземете чанта от слама. Подберете и подходящите аксесоари в кафяв вариант и ги съчетайте много добре с нея. Изберете големи обеци и пръстени.

За градски шик си вземете един модел сламена чанта за този нов горещ сезон и не пропускайте да я комбинирате с деним.

Спрете се на по – малки варинати от квадратни да кръгли, а за плажа оставете по обемистите. Ако може не пропускайте да бъдат с няколко разделения, защото са по удобен вариант за носене. Можете да поберете всички важни за вас неща, които трябва да са добре съхранени. Купете си задължително сламена чанта със защитена закопчалка или цип.

d7f527f6582a03077b7c1f518a37d62d-lllf

снимка: Pinterest