снимка: Pinterest

За този месец февруари ако искате да промените прическата си най – модерния цвят е като скъпоценен камък. Това са много красиви цветови комбинации, които се приливат от светлината. Новият тренд в косите е много интересен и доста различен, но е и задължаващ. Не отива на всяко лице, затова вижте дали ще отива на вашето преди да промените прическата си.

Това е много интересен цвят в опал, който привлича. Социалните мрежи бяха първите, които го разпространиха, доста от феновете го харесаха и сега вече се налага, като нов тренд в косата.

Цветът е платинен в смесица от виолетови нюанси, много красиви особено на светлината. Този цвят обаче покачва годините затова се консултирайте с фризьорката си. Ако смятате, че е за вас тогава непременно си променете прическата. Опаловият цвят е доста драстичен не зависимо с каква коса сте, това е голяма промяна и трябва да имате в предвид, че косъма се обработва много.

За този месец февруари бъдете най – красивите с коса в опалов цвят. Новата тенденция е много красива, стилна и ще ви промени изцяло. Определено е смело решение, защото налага драстична промяна във визията ви.

За този месец бъдете най – красивите със скъпоценен камък в косите.

28ff315dfc9787ee1f6685b1acac5abb

снимка: Pinterest