снимка: Pinterest

Време е за шопинг, сега вече трябва да започнем да разнообразяваме гардеробната си. Добавете няколко нови модела и променете облеклото си. Ние ще ви предложим тези няколко тренда, които са изключително модерни за сезона сега. Ако искате да си купите нова дреха разходете се по бутиците и моловете и се спрете на най – актуалните тенденции за тази есен и зима.

Не трябва да пропускате тези!

Кожено яке на цветя

Непременно си купете кожено яке на цветя. Много е модерно и е изключително красиво. Съчетайте то с деним, клин и с ботуши над коляното. Това което ще ви впечатли е красивата бродерия по него на тези, който са направени по този начин.

Пуловер от кашмир

Топлият пуловер е просто задължителен този сезон. Потърсете си модел от кашмир. Освен, че ще ви топли много, той е много мек и приятен за носене. Изберете цветът, който най – ви отива. Спрете се на маслено зелено, керемидено и всички бонбонени варианти.

kashmir

снимка: Pinterest

Ботушите над коляното

Чизмите са тренда, който не излиза от мода в последните няколко години. Непременно си вземете поне един чифт сега за сезона. Не пропускайте моделите от кадифе и бродерии на цветя. Изберете между ниска удобна подметка и висок ток.

439c19254957684b5afaaf295ab1fa9a-camel-dresses-tight-dresses

снимка: Pinterest