снимка: www.twitter.com

За този месец април ви препоръчваме като аксесоар копринения шал. Той е красив, много впечатляващ и най – подходящ сега за променливото пролетно време. За тази година можете да се насладите на много красиви цветови комбинации. Това което трябва да спазвате е облеклото към този много любим дамски аксесоар. Освен, че придава красота най – важното ми приложение е да предпазва от студеното време.

Сега за тази пролет се спрете на няколко красиви варианти: многоцветни копринени шалове от розово и лилаво, небесно синьо, жълто и оранжаво и ябълково зелено. Червеното също е много подходящо, както и всички останали цветове в комбинация. Те отиват много на деним.

Това което трябва да знаете за копринените шалове е, че можете да ги носите по няколко начина. Те предпазват от студ и може да са най – красивите аксесоари. Бихте могли да ги сплетете в косата си или да ги увиете около лицето си. Коприненият шал е също така най – красивият колан и уникален аксесоар за вашата чанта.

За този месец април бъдете много стилни, красиви, различни, дори и малко екстравагатни с копринен шал. Ние ви го препоръчваме и като аксесоар за този месец.

2018-spring-luxury-brand-new-romantic-roses-printing-women-silk-scarves-elegant-ladies-scarf-shawls-autumn-jpg_640x640

снимка: Pinterest