снимка: Pinterest

Rupert Sanderson един от най – харесваните дизайнери на обувки. Той прави уникални модели, различни, красиви, стилни и просто ако искате да кажете, че притежавате невероятни обувки не пропускайте един от най – големите твореци в обувките Rupert Sanderson.

Това което много ще харесате в тези неговите обувки е нестандартните модели, които са направени с голям стил  и класа. Определено ако носите чифт на Rupert ще разпознаят модела веднага.

Rupert Sanderson учи в Лондон дизайн на обувки след, като оценяват неговия голям талант започва да работи за едни от най – големите за Sergio Rossi и Bruno Magli. Дизайнерът  е известен и с това, че държи най – вече обувките да са изключително удобни и много красиви. За неговият нестандартен дизайн на моделите се говори много, идеята е да са просто уникални.

Неговите невероятно красиви обувки ще видите по модния подиум на Karl Lagerfeld, както и като най – стилния аксесоар към изключителните му облекла.

Rupert  е притежател и на няколко от най – престижните награди в модата, за 2008 г. е отличен като дизайнер на най – стилния аксесоар, а именно обувките.

Спряхме се на тези много красиви модели на майсторът на обувки Rupert Sanderson, които ни впечатлиха веднага с нестандартните си форми, новаторско виждане и голям стил.

rupert-sanderson

c118d140bacded8fc8ee5b22780437e9-party-fun-precious-metals

ferragamo-resort-2017-4

rupert-sanderson-starfire-sandals-fb-image

снимки: Pinterest