снимка: Pinterest

През зимата когато навън е много студено и е натрупало много сняг е много подходящо да отидете на масаж. Освен, че ще се чувствате прекрасно и ще изглеждате така, ще се и калите и няма да настивате лесно. Избрали сме цели три масажа, които са много подходящи сега за студената зима навън.

Масаж с ароматна свещ и ароматни масла

Това е един от най – полезните и релаксиращи масажи с ароматна свещ и масла. Благодарение на уникалните масла и ароматна свещ, както и масажните техники ще изглеждате прекрасно. Кожата ви ще е много поддържана, много еластична и ще бъде млада. Масажът влияе и на целия организъм ще ви зареди и ще си отпочинете много.

Китайски масаж с бамбукови пръчки

Много полезен и ефективен масаж това е китайския с бамбукови пръчки. Това е много специален азиатски масаж, които се прави на определени точки по тялото. По време на масажа се използват и много етерични масла.

Аромамасаж и пилинг с хималайска сол

Този масаж ви го препоръчваме много той е в две части и е един от най – добрите. Започваме първо с пилинг с хималайска сол и чист зехтин, във втората част  е същинския масаж с подхранващо бадемово масло. Той е много полезен за сетивата и уникален за кожата.

dlnsem3v4aayhus

снимка: www.twitter.com

Топ съвет от Fashion Steps: Това което ви съветваме е да правите тези много полезни масажи  към края на седмицата или през уикенда.