снимка: www.twitter.com

Raichal Zoe е известна със стила, с усета си към модата, към красотата и към детайла, тя е стилистът на звездите. Работи с за най – големите имена в модата, киното, музиката. Нейните клиенти са най – известните личности, които обожават винаги да са в крак с последното в модата. Ето и затова те винаги се допитват до Raichal Zoe.

Стилистката е известна с това, че не спира да експериментира дори и когато предлага облекла, тя даже създаде своя собствена модна линия. Тя работи с най – големи дизайнери и козметични фирми. За нея почергът на кросатата е на първо място, решава да е стилист заради контактите си и срещите с хора от шоубизнеса. Едни от най – популярните клиенти на Raichal са Дженифър Лорънс и Ан Хатауей, както и звезди като Камерън Диас, Ева Мендес и Кейт Бекинсейл.

Сигурно сте попадали в блоговете и модните уеб списания на многото статии в, които стилистката на звездите Raichal Zoe разкрива правилата си за стил. Тя популяризира и бохо стилът по целия свят.

Raichal Zoe е и много добра бизнес дама, която има цял екип за всичките си звездни клиенти освен, че е дизайнер на собствена модна линия е известна с модните си съвети за стил, които са едни от най – ценените в шоусредите.

dkkdkkdkkdkdrachel-zoes-closet

снимки: Pinterets