снимка: Pinterest

За тази Коледа и Нова година са модерни прически с много украса по тях. Всякакви панделки и красиви фиби и диадеми са изключително подходящите аксесоари за празника, които е задължително сега да използвате. Много са модерни и по обемистите прически и тези на вълни. За празниците си направете и косата на ретро преса. Тя е тенденция в косите, която в последните няколко години не излиза от мода.

Направете си ефектен кок, той също е много актуален и ако облеклото ви го позволя се спрете на тази прическа. Не трябва да пропускате и ниския кок, които също е тренд сега за празниците. Непременно го украсете с красива фиба или камъни и бижута за коса.

Друга тенденция, която не трябва да я пропускате за празниците е да си направите панделка, тя беше много модерна през 60-те и 70-те г. Ако пък искате да сте много различни си сплетете плитка може една или няколко, както и плитки в стилен кок.

Това което е най – важното да се съобразите с овала на лицето си и облеклото си. Преди да си направите красивата си прическа за празниците се консултирайте с фризьорката си и изберете най – подходящата за вас.

retro-updo-hairstyles-2016

снимка: Pinterest