снимка: www.twitter.com

Prada за тази пролет и лято ни предлагат една ферия от много разнообразни принтове. Освен голямото разнообразие от най – различни шарки, ще забележите и комикси по моделите. Сега можете да си припомните любимите си герой от комиксите от красивата колекция на Prada за този нов сезон.

Колекцията за тази пролет и лято на Prada е интересна, нестандартна дори и малко авангардна, но много красива. Това което се вижда от моделите е голямото разнообразие на различни линии и цветови комбинации. Колекцията е предназначена за младата и динамична жена, която искат да е много красива и да показва винаги една разнообразна мода в облеклото си.

Това което веднага се вижда в това ново предложение на Prada за предстоящия сезон е разчупената линия в моделите. Офис облеклото е много интересно, ще видите пола тип „молив“, ризи с яки, шлифери без ръкави и къси панталони.

Другата интересна линия е леопардовите шарки с комикс мотиви, много интересно и нестандартно решение.

Prada са различни, провокативни този пролетно – летен сезон, но това, което се вижда от цялата колекция е много голям стил и изключително умело съчетание от комикс мотивите.

Сега разгледайте няколко модела от тази много нестандартна, разчупена и красива колекция за тази пролет и лято на големия моден лейбъл Prada.

cq5dam-web-768-768

0d307a00c2cd0a87353752b542bca522

gettyimages-850778702-horz-1024x765

снимки: Pinterest