снимка: Pinterest

За идеалната ви почивка към края на седмицата ви предлагаме много релаксиращ масаж с алое вера. Този масаж е уникален и не го пропускайте, като отидете до масажното студио непременно искайте да ви направят масаж с алое вера. Това е коктейл от антиоксиданти и витамини, които проникват в кожата и я правят много еластична, гладка и с блясък. Това е масажът, които подмладява той просто лекува кожата ви.

Алое верата е известно с много добрите си свойства за запазването на епидермиса на кожата. То се среща в съставките на много кремове и боди лосиони. Това което трябва да знаете за него е, че кожата ви ще изглажда много гладка и стегната, с много блясък. Масажът от алое вера освен, че действа много релаксиращо и отпускащо премахва всякакви петънца и действа много добре срещу стрии.

Непременно си направете този толкова полезен масаж и на лицето. Започнете да ходите в рамките на един месец, като си правите по две процедури на седмица. Ще имате много и здрава, хубава кожа с много блясък.

Съчетайте непременно тренировката си във фитнес залата с този масаж.

Вземете и половинката си, подарете си рекласиращ масаж от алое вера сега след лятната ви отпуска. Той хидратира кожата ви много добре и я зарежда с вода.

085ce72850c55388ca55ed902ded7b69-natural-foods-natural-skin-care

снимка: Pinterest