снимка: Pinterest

Невероятният Pierre Cardin с изключителният му стил и професионализъм ще помним неговите колекции дълго. Марката стартира на пазара, като Pierre Cardin през 1950 г. Големият талант на Pierre Cardin го прави един от най – големите имена в модата. Днес неговите красиви модели могат да се купят от 140 държави в цял свят, за прочутата марка работят още 200 000 души.

Към края на 50 – те години дизайнерът създава уникалните си модели, а в началото на 60-те години сам диктува новите модни тенденции.

Това с, което е известен Pierre Cardin e с по различния си поглед при създаването на колекциите си. Използва не традиционни материи от винил, пластмаса и метал. Внася модели, като роботи и извънземни елементи в ревютата си.

Създател е и на блейзерите на Beatles без якичка. Цялата му мода е нестандартна, но много интересна, различна и стилна.

Марката Pierre Cardin е изключително популярна по света, освен изключителен дизайнер, творецът Pierre Cardin е и изключително добър бизнесмен. Екипът на марката е доста голям и e от много добри специалисти, за името на големия бранд Pierre Cardin се грижат повече от 60 човека в дизайнерския екип.

Освен с красивите си модели великият дизайнер Pierre Cardin е известен и с аксесоарите си и по специално с елегантните си часовници.

За дамите венецианският творец е любимец и много от тях не спират да искат още от прекрасните му модели. Колекциите са му създадени за стилната и женствена жена. Ще бъдете изключително красиви в моделите на Pierre Cardin.

Насладете се на новата колекция на големият Pierre Cardin за пролет – лято 2017 г.

hqdefault

lrz_6420-t_640_0

lrz_6856-t_640_0

maxresdefault

снимки: www.youtube.com