снимка: Pinterest

За тази готина изключително са модерни перлите. Можете да си купите всякакви дрехи с обшити красиви перли по тях. Вземете си и аксесоари с перли, които ще ви разкрасяват допълнително. Изключително красиви са дънките с перли, непременно се сдобийте с подобни модели.

Перлите ги свързват с висока класа и стил. Освен това те придават много нежност и красота. За този зимен сезон си купете палто с обшити перли освен, че ще сте много актуални ще излъчвате много класа и финес.

Определено когато заговорим за перли веднага ги свързваме с изтънченост и аристократизъм. Перлите внасят в облеклото по официална линия. Ежедневната спортно елегантна линия пада вече тук.

За офисът бихте могли да си потърсите красив нестандартен костюм с обшити перли. Определено по този начин ще разчупите строгата бизнес линия и ще бъдете много различни.

Някой от големите модни марки, като Gucci и Coco Chanel, също са се спрели на перлите, като топ тренд за 2017 г. Тях ще ги срещнете още по роклите, ниските балетки, красивите обици, пръстени, колиета и гривни.

Не забравяйте да си купите красива чанта, ако по нея има ръчна бродерия с обшити перли ще сте много в тренда.

Предлагаме ви няколко красиви модели с, които бихте могли да си разнообразите гардеробната и които ще ви направят да изглеждате прекрасно в очите на околните.

product_21298

product_29781

sino-palto-ukraseno-s-perli

снимки: Pinterest