снимка: Pinterest

Patrick Cox е дизайнерът, който ни впечатли с много стилните си колекции обувки. Моделите му са интересни, разчупени и нестандартни. Той е творецът, който прави колекциите си от обувки със много стил, удобни модели за ежедневието и раздвижен дизайн. Някой от тях са доста нестадратни и много нетипчини. Така Patrick предлага няколко стила, които ни правят впечатление веднага.

Patrick Cox е известен с това, че използва много кристали в колекциите си и копринен кант. Те допълнително придават много красота и класа на моделите. Много често в неговите колекции ще срещнете три вида обувки на равна подметка, тип лодки и обувки на високи токчета.

В модните среди Patrick Cox става известен с много красивите позлатени обувки на високи платформи от тук започва и неговата кариера. Изключителният му талант допринася да работи за едни от най – големите имена в модата.

През 1994 г. Patrick Cox отваря няколко бутика едни от тях са в London, в New York и в Paris и в същата година печели две награди на British Fashion Awards.

Разгледайте тези няколко модела на Patrick Cox, които избрахме специално за вас и които ни впечатлиха с красотата си, невероятния си дизайн и много интересни модели.

cdoldddoad97

attatattataa3bb08dd21c803ccff60d06322d7448d0-style-clothes-patrick-obrian

nyanyannyaya

atatataa

снимки: Pinterest