снимка: Pinterets

Много подходащ сега за сезона е подладяващия масаж за лицето. Обърнете повече внимание на лицето си, за да го подготвите за лятото. Това е един от най – ценните методи за възтановяване и подмладяване на кожата. Задължително е да се поддържа кожата на лицето сезонна само така ще можете да сте красиви, без бръчки и с няколко години по млади.

Започнете с хидратацията и непременно си купете цяла серия от такава козметика. Много е важно и как се храните, дали спите достатъчно и дали пушите. Цигарите са доста вредни за кожата, те ускоряват процеса на стареене и я дехидратират.

Правете си и масажи за лице задължително с хидратиращи масла, маски и кремове. Те подмладяват епидермиса и правят лицето младо. Важното е кожата ви да има блясък и да е еластична. Бихте могли и сами да си направите масажа два пъти на ден сутрин и вечер. Останете след това с подхранваща маска 10 мин. на релаксираща музика.

Ако правите тази толкова приятна процедура до началото на лятото определено ще имате мигновенен резултат. Сега преди сезона на отпуските хидратирайте кожата на лицето си, пийте хранителни добавки и много витамини, за да сте с една страхотна кожа.

klfkfkfkkfkfcosmetic-oil-3197276__340

снимка: Pixabay