снимка: Pinterest

За тази 2018 г. ви предлагаме още много красиви тенденции в маникюра, както знаете утравиолетовото е цветът на тази година. Бъдете много красиви и с такива нокти, украсени с камъни и лак с брокати. Тенденция е да се смесват поне два цвята на виолетовото, така красивия ви маникюр ще стане много интересен и нестандартен.

За 2018 г. украсете ноктите си с много брокати и камъни и всякакъв декоративен лак. Червеното е също цветът, които не трябва да пропускате съчетайте го с черно и декорирайте ноктите си по най – красив начин.

Разбира се, бихте могли да поискате предложение от вашата маникюристка, която да ви направи най – тренди маникюра сега за сезона. Бъдете красиви с много интересни, различни фигури по ноктите си. Така бихте могли да проведете важна делова среща или просто да отидете на среща. Много е важно и е задължително да съчетаете облеклото си с красивите си нокти, ако сте с богати декорации в офиса намалете грима.

Предлагаме ви да разгледате и тези няколко красиви предложения за зимен маникюр, които ще ви придадат една много стилна визия. Избрахме ме ги специално за вас! Бъдете нестандартни и много интересни сега с този прекрасен маникюр.

Спрете се на тези няколко предложения сега специално за зимата. Разгледайте ги!

chrome-nail-13

81dbe23778e4597ab190a0c21b0cea8c

nail-art-1824

снимки: Pinterets