снимка: Pinterest

Днес е Свети Валентин и затова ви предлагаме още варианти за красиво облекло за вечерта. Code red: за празника е червеното! Разгледайте тези три рокли много красиви и изключително подходящи сега за празника на влюбените.

Съчетайте вашата червена рокля с подходящ грим и аксесоари отново свързани с празника.

Разкроена червена рокля

Можете да облечете модел, който е по широк. Сега за тази 2018 г. е много модерна подобна рокля. Съчетайте с правилните аксесоари.

eyz24k-l-610x610-dress-coral-red-drop-waist-dress-cute-dress-chinese-new-year-girly-dress-pixiemarket-red-dress-red-valentines-day-gift-idea-valentines-day-valentines-day-dress-romantic-summer-dres

снимка: Pinterest

Червена рокля на цветя

a004843f3d1ed24a6401193245f528c9

снимка: Pinterets

За този Свети Валентин е много модерно да си облечете червена рокля на цветя, както знаете те са основен мотив през цялата година. Подберете рокля на цветя с обувки на високи токчета в червен цвят и малка чанта в същия.

Къса червена рокля по тялото

yayayayayaya1367964764314664

снимка: Pinterest

Можете да сте най – красивите с подобен модел, тази рокля е класическия вариант за този празник. Много е модерна и е изключително подходяща. Можете да съчетаете  аксесоари в златно. Определено тя е за обличане ако навън е по – топло. Смените обувките и я носете на кафяво палто.

Пожелаваме ви да сте много красиви сега на този празник на влюбените.

Честит Свети Валентин!