снимка: Pinterets

Oscar de la Renta един от най – великите в модата, наричан е още „дизайнера на американските първи дами“ e и един от най – харесваните и предпочитани дизайнери. Той е уникален, истински моден диктатор и корифей, пленява ни всеки път със страхотните си колекции. Смята се и за най – великият сред американските дизайнери. Изключителният талант на Oscar de la Renta е открит от големия Кристобал Баленсиага, той работи за него и твори много красиви модели. Oscar e невероятен, той завладява всички богати дами от Източното крайбрежие. Всяка една иска да притежава много красивите вечерни рокли, които го правят звезда в модата. Негови клиенти са съпругите на Кенеди и Буш, както и други известни личности сред тях е актрисата Сара Джесика Паркър от „Сексът и градът“.

Освен красивите вечерни рокли Oscar de la Renta е популярен с уникалните платове и изработка на моделите си. Това са брокати, сатен, коприна, пера, бродерии, пастелни цветове, златно и сребристо, които правят всяка една линия просто невероятна.

Oscar de la Renta е известен главно с много красивите си вечерни рокли, но също великия дизайнер изработва спортни и младежки линии, парфюми и много аксесоари.

Насладете се на тази много красива колекция на уникалния Oscar de la Renta – “дизайнера на американските първи дами“.

oscar-portrait-390

oscar-de-la-renta-resort-2018-3-e1496892549128-758x475

oscar-de-la-renta-strapless-sequin-leaf-column-gown

3e3d4a81a8b3fc9e9f2e5d0415e321d0-weeding-dresses-wedding-dresses-photos

снимки: Pinterets