снимка: Pinterest

Olivier Dupon е един от най – харесваните дизайнери на обувки. Неговият талант е голям, той прави едни от най – интересните и красиви обувки в света. Започва кариерата си при Christian Dior там се учи на много стил, изящество, красиви и различни линии. Те се забелязват във всяка колекция. Работи и като продавач и продуктов мениджър, по – късно отваря собствения си бутик в Австралия.

Това с което е известен Olivier Dupon е, че обувките, които създава са много луксозни. По някой от тях има сваровски кристали, много красиви и сексапилни модели са повечето от неговите обувки.

Ще си харесате модели на високи токчета и остри върхове, на интересни платформи и нестандартни подметки.

Освен невероятните колекции от обувки с, които ни впечатлява Olivier Dupon издаде и книга „Contemporary Footwear by Inspiring Designers – Olivier Dupon“. В нея можете да чете всичко за известният създател на много красиви обувки, как е започнал, защо е решил да се занимава със създаването на обувки и кой го е учил да развие таланта си. Тя е вече на пазара така, че всеки прочел този материал и проявил интерес може да си я купи.

Това са няколко модела на Olivier Dupon, които показват изключителния му талант и уникално красиви обувки с, които ни завладява. Разгледайте тези няколко в неговата книга.

677a034308bd5205e805bf3594792d75-coffee-table-books-new-books

03fc4325a7fc4216275a77304d739b64-coffee-table-books-new-books

снимки: Pinterest