снимка: Pinterest

За това лято офис облеклото е с много нежни и приятни цветове. Това е цялата цветова гама на розовото и много интересни костюми в бяло, небесно синьо, както и в жълто и прасковен цвят. Ако искате да сте много модерни в офиса е много важно да спазите и тази тенденция в цветовете. Освен линията на моделите е много важно да сте с тези цветове, защото те са първото, което забелязваме.

Много са красиви и много модерни широките дълги панталони с колан. Те са също много подходящи сега за лятото и офиса. Носете ги с ефектен топ или подходяща риза. Така можете да водите най – важните си бизнес разговори, с красиви саднали на висок ток и интересна бизнес чанта.

Другото на което трябва да ви обърнем внимание е полата тип „молив“. Спрете се отново на тези нежни цветове, които са основен тренд за сезона. Съчетайте бяла пола с черен топ и обратното. Черно – бялата гама е също много модерна за офиса.

Бъдете красиви, стилни и когато водите делови разговор и сте на работа с най – модерното офис облекло. Спазвайте всички тези тенденции, за да сте много актуални и на работното си място.

djdjdjjdjdjdjjdjjdjjdss18-pastel

снимка: Pinterest