снимка: Pinterest

Предлагаме ви няколко начина как успешно да носите любимото си кожено яке преди да е паднал снега. Възползвайте се от нашите предложения, да сте по интересни, да се разнообразите и да вие доста комфортно с този толкова носен модел.

2-leather

снимка:Pinterest

Кожено яке и плетена рокля

Носете коженото си яке с плетена вталена рокля, кафяво и черно яке много добре се комбинират с червена или черна рокля. Носете ботуши над коляното, ще сте много елегантни по този начин.

Кожено яке и кожа

Облечете коженото си яке също с кожен панталон или кожена пола. Подходящо е за хладното време, кожата ще ви защити и стопли. Носете го  през деня, когато не сте в офиса и за вечерта.

4-leather

снимка: Pinterest

Кожено яке и панталон

Бихте могли да носите коженото си яке с панталон за офиса, ако модела е по изчистен. Подходящо е и за бизнес среща така, че определено се възползвайте и се облечете по този начин. Разбира се, остава много предпочитано съчетание за вечерта.

leather-and-pantaloni

снимка: Pinterest

Кожено яке и деним

Това е познатата ни и толкова любима комбинация за всички. Спортно – елегантен стил, облечете се така, когато навън вали или просто сте на среща, обуйте ботуши или обувки на висок ток.

leather-and-denim

снимка: Pinterest

Кожено яке с къса и дълга пола

Комбинирайте коженото си яке с къса или дълга пола, така можете да излезнете и вечер. Вталеното кожено яке, придава финес и удължава силуета.

leather-5

снимка: Pinterest