снимка: Pinterest

За красивата ви кожа трябва да спазвате няколко съвета за успешни спа процедури. Само тогава бихте могли да имате уникална кожа и да сте много добре отпочинали. Предлагаме ви да си направите за уикенда спа процедура, да успеете да се заредите и да си починете пълноценно.

Ще ви изброим какво трябва да спазвате:

Започнете с почистването

Преди да започнете каквато и да е процедура почистете лицето си. Посетите ли спа студиото веднага ще се започне с почистването. За подготовка на процедурата са ви нужни 5 – 10 минути, после започва същинската терапия. Ще ексфолират кожата ви и ще ви направят масаж, това е техниката за някой терапии.

Да се използват натурални съставки

Най – добрият вариант за вашата кожа особено когато се отнася за спа процедура е да използвате такива кремове, които имат натурални съставки. Някой от спа центровете предлагат специализирана козметика, която бихте могли да си я закупите директно от тях. Това е специална спа линия кремове, много подходящи да продължите да поддържате кожата си след терапия.

Любимата хидратация

Хидратацията е тайната на здравата кожа, затова ви препоръчваме да се спрете много на подобни спа процедури. Те са страхотни, ще се заредите много добре и ще възстановите водния баланс по отличен начин на вашата кожа. Правете много подобни процедури.

spa-salt-scrub-massage-oil-and-candles-590x300

снимка: LinkedIn