снимка: www.twitter.com

За да имате дълготраен цвят трябва да знаем не само как да нанасяме нашето червило, но и да се грижим за него. Искаме да ви обърнем внимание как червилото ви да издържи по – дълго време.

Това са няколко съвета, които бихте спазвали, за да имате винаги едно дълготрайно червило и много красива визия. За най – красив цвят трябва да направите това:

  • Ексфолиация – започнете с ексфолиация на вашите устни, използвайте този за лице или захар. Поне два пъти на ден нанасяйте балсам, така ще ги запазите здрави и хидратирани.
  • Молив за устни – това е един трик, който е много познат в макиажа нанесете молив за устни върху червилото си. Ще запазите цвета за дълго време по този начин.
  • Използване на пудра върху устните – друг съвет, който е много добър за задържането на цвета това е да нанесете пудра за лице върху устните си и после червилото си.
  • Червило с дълготрайна текстура – за да запазите цвета си по – дълго е много важно какво точно червило ползвате. Изберете такова с по – силна текстура, която ще запази червилото ви през целия ден.

Спазвайте тези няколко съвета и ще имате един много красив и дълготраен цвят на устните си дълго време.

twitterdt6potou0ae_81_

снимка: www.twitter.com