снимка: www.twitter.com

Nino Cerruti един от най – талантливите дизайнери в модната индустрия. Започва да се занимава с мода още в ранните си 20 г. в семейната фабрика за текстил. Усетът към кройката, десените и материите е наследствен, но големия талант на дизайнера превръщат марката  Cerruti 1881 в един от най – големите световни модни брандове.

Първата колекция на марката за мъже, както и тези за плетено облекло през 60 -те г. претърпяват голям успех. Nino Cerruti застава начело на бранда и през 80-те г. вече се издига до световна слава. Cerruti 1881 се продава в цял свят, освен красивите колекции, които са напрвени с много стил, лукс и неповторима класа, марката пуска на пазара и спортни дрехи, джинси и парфюми. Запазена марка на лайбалът Cerruti 1881 остава класическия мъжки костюм, който ще го видите и при дамските колекции предназначен изцяло за дамата с голям нюх към бизнеса.

Nino Cerruti е любимец и на много холидудски звезди ще срещнете красивите му модели в повече от 60 филма на голамия екран. Той е и любимият дизайнер и на свой колеги едни от тях са Karl Lagerfeld и Givenchy.

Това е една малка част от последната колекция за пролетта и лятото за тази 2018 г. на големия творец Nino Cerruti представена с няколко модела изпълнени с много лукс, стил и неповторима класа.

d4175374b06c8b5e1ca44cb34cc8eba1

ffff05_3

sssss04_3

sss01_5

снимки: Pinterest