снимка: www.twitter.com

Неповторимите Dolce & Gabbana са едни от най – харесваните дизайнери. Модата им е просто страхотна, моделите им са много красиви и всичките им ревюта са повече от грандиозни.

Stefano Gabbana започва да се занимава с мода съвсем рано голямото му желание да стане дизайнер го прави един от най – големите в модата. Domenico Dolce е роден в семейство на шивачи, неговият талант е бесспорен. Двамата дизайнери решават да работят заедно, като създават един от най – големите модни брандове в света.

Марката Dolce & Gabbana e официално на пазара на 1985 г. Стилът на двамата дизайнери е повлиян от необарока, много от известните им ревюта са посветени и на други известни стилове рококо и имперски. В много от моделите ще видите, че Dolce & Gabbana са наблегнали на кралските мотиви. Това са богати аксесоари и украси по дрехите. Друг мотив, който често ще срещнете в техните колекции това е животинския. Всички принтове и десени с животински шарки са предпочитани почти във всеки модел.

Dolce & Gabbana са известни освен с изключително красивите си колекции и със страхотните си бански костюми. Те са олицетворението на женствената мода в южната част на Италия.

Това са няколко модела от новата колекция на уникалните Dolce & Gabbana за тази пролет и лято 2018 г., насладете им се.

dg1

Dolce & Gabbana, Fashion Show, Ready to Wear Collection Spring Summer 2018 in Milan

12e4d821e6a240ea2644395514ac15bc

e23945b59695ddc5bfa1a60fd7a7bb2c

снимки: Pinterest