снимка: Pinterest

Всички обичаме да пътуваме затова ще ви представим кои са най – предпочитаните страни за пътуване през новата 2018 г. За сега е известно, че най – посещаваният град за другата година ще бъде Хамбург, Германия е страна, която е една от най – харесваните. Затова през 2018 г. ви пращаме до един от най – вълнуващите градове на планетата това е Хамбург.

Задължително е да започнете новата 2018 г. като отскочите до Осло и Детройт. Наблюденията са ни от няколко туристически агенции, които разгледахме с голям интерес. Препоръчваме ви още да пътувате и до Щутгард и Мюнхен. Ню Йорк и Лос Анджелис, пътувайте и до Австралия не пропускайте да посетите и Камбера.

Бихте могли да стегнете багажа и до Чили, Севилия и Лондон. Франция остава любима дестинация и за Новата година, както и за посрещане на Коледните и Новогодишните празници.

Разбира се, ако искате да облечете бански сега за празниците и в началото на новата 2018 г. ние ви препоръчваме да пътувате до Бали, Малдивите и до Карибите. Ако искате да си резервирате екзотична екскурзия тогава не пропускайте Абу Даби, Шри Ланка, Макао, Виетнам и Камбоджа.

За новата 2018 г. ви пожелаваме да осъществите всичките си мечти, като пътувате до всички желани дестинации. За да успеете си погледнете календара и просто планирайте, пътувайте по време на всички празници те започват веднага след Новата година. Това са всички именни дни, ние ви предлагаме да си подарите любимата си дестинация точно тогава. Започнете от януари и така чаааак до месец декември! Нека 2018 г. да ви е изпълнена с много пътувания и хубави моменти.

marienplatz

d76390353b3ea0ad8916f5a0b021cf3f-winter-city-new-york-city-winter

top-10-arabic-architecture-abu-dhabi-photo-by-wk-cheoh

снимки: Pinterest