снимка: Pinterest

Ще ви обърнем внимание на едни от най – полезните природни съставки, които са изключително полезни за вашата кожа. За да е гладка, млада и с уникален блясък трябва да се грижите за нея. Добре е когато купувате крема си тези ценни съставки да са в него.

Това са много важните природни съставки, които е задължително да ги има в крема ви:

  • Екстракт от африканска брезова кора – това е една от най – ценните съставки на вашия крем, тя повишава нивото на колагена. С него кожата ви ще е по – стегната и млада.
  • Екстракт от маслини – предпазва кожата от лющене и дехидратация. Изключително е подходящ при много чувствителната кожа. С него няма да имате бръчки.
  • Екстракт от Какаду – това е един от най – мощните антиоксиданти и има подмладяващ ефект. Кожата ще ви е много млада и красива.
  • Масло от жожоба – маслото е много богато на витамини и минерали и е изключително за кожата. Купете си маска или крем с тази толкова ценна съставка.
  • Масло от чаево дърво – ако имате леки раздразнения по кожата е много подходящо да имате и бяла козметика с чаево дърво. Много е ценно и я прави мека и гладка.

Топ съвет от Fashion Steps: Обърнете внимание на тези ценни природни съставки преди да купите бялата си козметика.

pinterets8c889ef9cb7c868582094b0df85c1ca7-natural-toner-natural-face

снимка: Pinterets