снимка: Pinterest

За това лято очаквайте много красиви и обемисти аксесоари и бижута. Това са много богати големи и дълги обемни огърлици, големи гривни, гривни за крака и пръстени. Ще ви обърнем специално внимание на няколко модела, които биха били идеалния ориентир при избора ви на тези прекрасни аксесоари и бижута.

Сега за лятото носете подобни модели:

  • Много богати и обемисти огърлици – носете за това лято красиви огърлици, които са с по – обемист акцент. Те ще са прекрасния завършък на облеклото ви.
  • Дълги обецидългите обеци са тренд, който в последните години не излиза от мода. Ако искате да сте много различни и красиви тогава непременно си вземете поне един модел подобни.
  • Обемисти гривни – много е красиво да носите интересна гривна, която да е акцент. Непременно си купете такива.
  • Гривните за крака – не пропускайте това толкова красиво бижу това лято гривните за крака. Те са тенденция от миналата година, която е много харесвана. Носете ги и с любимите си кецове.
  • Големи пръстени – много е интересно ако на ръката ви има голям много красив пръстен, непременно си вземете модел, който да ви откроява.

Това са едни от най – важните аксесоари за сезона, не ги пропускайте, а бъдете много модерни с последните тенденции при тях.

nonananannanananahangi_parmaktaki_yuzuk_ne_anlama_geliyor_1

снимка: Pinterest