снимка: Pinterest

За тази пролет искаме да ви обърнем внимание на една от най – модерните прически – красивата опашка. Тя е много актуална сега за сезона и много подходяща. С нея можете да сте и много делови и в офиса. Ще ви разкажем за няколко различни връзвания на косата, които ще ви направят и много красиви сега за пролетния сезон. Конската опашка с малка плитка от едната страна е прическата, която привлича внимание и е доста актуална в момента.

Другата която е една от най – подходящите за сезона е малка опашка по средата на косата. Тя ще ви придаде много красота. Освен това ще ви е и много удобно да работите. А, класическата конска опашка е просто класика за сезона.

Не трябва да пропускате и ниско вързаната коса на опашка, тя също е много модерна. Една от най – нестандартните и много подходащи прически за спорт е опашката хваната с много малки ластичетата на малки опашчици.

За тази пролет не пропускайте красивата опашка, която е една от най – модерните тенденции в косите в момента. Бъдете стилни, модерни, различни и винаги в крак с най – новото и в прическите при косата.

0099697fed634a104d976cc53c1717c9

снимка: Pinterest