снимка: Pinterest

Скоро е Коледа, а с този толкова светъл празник започват и много красивите Коледни базари. Те са невероятни, отрупани с много светлини, подаръци, сладкиши, червено греяно вино и много зимни игри и красиви емоции. Ако по традиция всяка Коледа с те с най – любимите ви хора в къщи пред камината, ние ви предлагаме да заминете до най – любимата ви дестинации и да се насладите на изключителните Коледни базари там.

Ще ви обърнем внимание на едни от най – харесваните и посещавани Коледни пазара от които можете да станете част и вие сега за този 25.12! Непременно посетете:

Коледният пазар в Нюрнберг, Германия

Едно от най – магическите места по време на Коледа това е базара в Нюрнберг. Един от най – предпочитаните и посещавани той е и с много традиции и на него можете да си купите едни от най – прекрасните подаръци за празници. Изборът на играчки, сувенири и всякакви други Коледни предложения е толкова голям, че няма как да не ви очарова.

Weihnachtsmarkt in Nürnberg, Mittelfranken, Bayern, Deutschland

снимка: Pinterest

Лондон, Великобритания

Казват, че ако пътувате сега до Лондон и останете там за Коледа ще можете да празнувате Германската Коледа в столицата на Англия. Ще ви направи впечатление, че на този Коледен базар всичко е по германски стил, това са пързалки, люлки, играчки и Коледен дух в немска традиция, все едно сте в Германия, а всъщност сте в Лондон. Затова не го пропускайте, а отидете до най – близката туристическа агенция и веднага направете резервация.

25-last-minute-gift-ideas-for-your-officemates-and-boss

снимка: Pinterest

Базел, Швейцария

Не пропускайте Базелският Коледен базар на площада „Барфюсер“. Това е и най – дългата осветена Коледна улица в Европа. На този базар можете да се насладите на 180 сергии с уникални подаръци. Можете да си купите много красиви подаръци, това, което е просто задължително да не пропуснете е да си вземете ръчно правени индийски ръкоделия.

5b03b5e8378e49d0aee6217df2737bea

снимка: Pinterest

Пътувайте сега за Коледа и си подарете една от най – незабравимата ви екскурзия, която ще ви зареди и ще ви даде много щастие и усмивки по време на един от най – прекрасните празници на годината – Коледа.