снимка: www.youtube.com

Moschino представи преди броени дни новата си колекция за пролет 2019 г. в LA. Тя е много пъстра, различна и доста интересна. Това което първо се вижда са едни много нестандартни модели и подобно на италианската марка Moschino модата отново е доста спираща вниманието, но и много красива.

Затова решихме да ви представим тази колекция на Moschino за следващия горещ сезон в рубриката „Catwalk“, за да сте готови за лятото.

В това ново виждане на световно известната марка ще забележите много тигрови десени, зеброви, скъпоценни камъни, оранжово и други много интересни цветови комбинации. Колекцията е много нетипична, първо заради кройките на самите модели и второ заради различните и много красиви десени.

За следващият горещ сезон Moschino се вдъхновява от цирка и в тази колекция точно такава, моделите са гримирани дори по този начин. Много от модата за жените  е съчетана в две части ефектни панталони и топове с гол корем, а за господата е много недстандартна. Някой от тях  са издръжани в стил от 70-те г. Една от най – нестандартните и много интересни предложения на Moschino за пролет и лято на следващата 2019 г. е с гълаби по модела.

Разгледайте новите модели от колекцията за следващият сезон за пролетта и лятото на италианската марка Moschino.

kdkkdkdkddfp8zdiu0aeuxqf

kdkdkkkdkddfp80m3u8aiotex

dkdkkdkdkdmoschino-man-london-fashion-week

снимки: www.twitter.com