снимка: Pinterets

За тази 2018 г. мъжете могат да се обличат много разнообразно, модата го позволява и ако искат да експериментират смело да го правят. Могат да наблегнат на многоцветните модели, те ще са изключително модерни тази година или ако искат да са по семпли и с по изчистен силует да се облекат изцяло в бяло или черно.

Многоцветни модели

За тази пролет и лято господата могат да съчетаят много искрящи цветове. Нека комбинират светло небесно синьо с червено, гренадин със зелено, синьо и цикламено. Нестандартно предложение, но много интересно и свежо решение на дизайнерите за тази година.

men-u2019s-fashion-2018-1

снимка: Pinterets

Бяло

Ако искат мъжете да са по сдържани в облеклото си, то нека се облекат от глава до пети изцяло в бяло. Сега е изключително модерно през тази 2018 г., това облекло е подходящо и за бизнес разговори или просто за вечерни срещи. Единственото неудобство е, че много лесно се цапа, затова ви препоръчваме да внимават господата за къде се обличат по този начин.

dcrta0hxyaaq9mb

снимка: www.twitter.com

Черно

Черното е може би един от най – харесваният и предпочитан цвят в мъжката мода. Ето, че тази година то е изключително морено, затова спокойно можете да се облечете изцяло и само в черно.

91afe4aab478f697d81d4357cc9f7b9c

снимка: Pinterest

Бъдете най – красивите тази година с тези няколко тренда, като разнообразите облеклото си и спазвате последните модни тенденции.